top of page
Фото автораVIKOPLAST

Система REHAU GENEO, ARTEVO, SYNEGO вже доступні з 2024 року

Оновлено: 5 черв.

REHAU GENEO, ARTEVO, SYNEGO преміум профільні системи для високотехнологічних вікон та преміального будівництва


В основі преміальних систем REHAU GENEO, ARTEVO, SYNEGO закладено інноваційний композитний матеріал RAU-FIPRO X, підсилений скловолокном спеціальної форми, який використовується у авіаційній галузі та для корпусів болідів Formula 1.

Кожного разу ми ділимось історією власних реалізованих проектів та пропонуємо якісні рішення. Дизайн, архітектура, мода виводять нас з традиційних поглядів на віконну галузь, але невід'ємною частиною будь-якого дизайну, архітектури є - закони, норми і принципи виробництва, конструювання та монтажу вікон. Комбінація цих двох складових надає більше якісних і надійних рішень. Отже ми постійно відновлюємо бачення віконної галузі та розвиваємось у цьому напрямку. На сьогодні пропонуємо максимальні можливості преміальних систем REHAU GENEO, ARTEVO, SYNEGO у застосуванні найпотужніших сталевих підсилень німецького виробництва.

Звернемо увагу на інноваційну систему REHAU ARTEVO - симбіоз перевіриного Hight-Tech матеріалу RAU-FIPRO X, що дає можливість задіяти потенціал вікна на повну.


6 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page